Εταιρικό προφίλ

Βρείτε το Ιδανικό Στρώμα στα Χανιά: Η Εμπειρία που Μετράει

Στρώματα Χανιά - Ποικιλία στρωμάτων στο κατάστημά μας

Ιδρυμένη το 1950, η εταιρεία μας έχει μια ισχυρή φιλοσοφία: βρίσκουμε το ιδανικό στρώμα για κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως σωματοδομή, μυοσκελετικά προβλήματα και άλλα.

Η μεγαλύτερη γκάμα στρωμάτων στην Κρήτη

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα στρωμάτων στην Κρήτη. Εντός του καταστήματός μας, προσφέρουμε τουλάχιστον 45 είδη στρωμάτων για δοκιμή, ενώ το μέσο κατάστημα στην Κρήτη διαθέτει μόνο 16 μοντέλα.

Διαφορετικοί τύποι στρωμάτων

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ορθοπεδικά, ανατομικά, αφρώδη, βιώσιμα με φυσικά υλικά και ξενοδοχειακά στρώματα. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές, όπως ISTIKBAL, KING KOIL, WOLF USA, ECLIPSE USA, Ecosleep, Linea Strom και Noema Sleep.

Προσωπικές συμβουλές για την επιλογή στρωμάτων

Λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες όπως το ΔΜΣ (BMI), σωματοδομή, προβλήματα στο σκελετό, αλλεργίες, και το προϋπολογισμό. Πάντα προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για τον κάθε πελάτη.

Εγγύηση και υπηρεσίες μεταπωλητικής υποστήριξης

Καθώς προσφέρουμε προϊόντα από πολλούς κατασκευαστές, η εγγύηση που παρέχουμε διαφέρει από προϊόν σε προϊόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση στα Χανιά.

Εμπειρία πελατών και ικανοποίηση

Οι πελάτες μας περιγράφουν την εμπειρία τους ως μια εκτενής και συγκεκριμένη αναζήτηση στρώματος, με σκοπό τη βελτίωση του ύπνου και της υγείας τους.

Πολιτική επιστροφών και αγορών

Η πολιτική επιστροφών μας είναι διαθέσιμη στο eshop μας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να τη βρουν εύκολα.

Η σημασία του ύπνου για την υγεία

Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και ποσότητα του ύπνου, καθώς αποτελεί ένα από τα τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία

της καλής υγείας και ζωής, μαζί με την άσκηση, τη διατροφή, και την ψυχική ευεξία.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στα Χανιά για να ανακαλύψετε το ιδανικό στρώμα για εσάς και να απολαύσετε την ανώτερη ποιότητα ύπνου που αξίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *