Μια ιστορία για τα στρώματα βγαλμένη από τα 50's

Οικογένεια Μπικουβαράκη

Είμαστε οι εμπειρίες μας από το χθες…έως στο σήμερα

Πίσω το μακρινό 1950, ο παππούς μας Γεώργιος Σ. Μπικουβαράκης ξεκίνησε την κατασκευή χειροποίητων παπλωμάτων, μαξιλαριών και στρωμάτων (στρωματέξ).

Στις επόμενες δεκαετίες, η εξέλιξη μας συνεχίστηκε, επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό με σκοπό την παραγωγή στρωμάτων με ελατήρια.

Καλωσήρθατε στο eshop της Bikouvarakis.gr, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου και εξυπηρέτηση πελατών. Στη Bikouvarakis.gr, πιστεύουμε στην παροχή μιας ολιστικής εμπειρίας αγοράς, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου και των καταναλωτών.

Η ιστορία μας ξεκινά από την Κρήτη, όπου διαθέτουμε τη μεγαλύτερη έκθεση στρωμάτων και κρεβατιών στο νησί. Έχουμε αφιερώσει χρόνια στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση. Πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση πελατών είναι τα βασικά στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στον χώρο των ενοδοχειακών ειδών.

Οι αξίες μας είναι βαθιά ριζωμένες στην εξυπηρέτηση και βοήθεια των πελατών μας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγοράς. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων, εγγυήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της αγοράς και της μεταπώλησης.

Στην Bikouvarakis.gr, διακρινόμαστε για τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων μας, προσφέροντας συνεχώς εξελισσόμενες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές και κατασκευαστές για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας.

Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, τις αξίες μας και την αποστολή μας και σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιλέγοντας την Bikouvarakis.gr για τις ανάγκες ύπνου σας, επιλέγετε μια εταιρεία που τίθεται στην υπηρεσία των πελατών της, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση για υψηλής ποιότητας προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση.

Είτε ψάχνετε για το τέλειο στρώμα, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την κρεβατοκάμαρά σας με κομψά κρεβάτια και λευκά είδη, η Bikouvarakis.gr έχει τη λύση για εσάς. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να απολαύσετε τον καλύτερο δυνατό ύπνο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο eshop της Bikouvarakis.gr και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε, καθώς εργαζόμαστε αδιάκοπα για να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγοράς προϊόντων ύπνου.

Οι συνεργασίες μας